NorwegianTruckModelClub

Gjengen/The Gang

Home
Om oss/About Us
Linker
Kontakt oss/Contact
Modell bilder/Model Gallery
Guest Gallery
Utstillinger /Shows
Diverse bilder/Other pics.
Gjengen/The Gang

Her er noen av oss og flere kommer det.

Send inn bilde av dere selv, og litt info. 

Far. Roar Gjestemoen

Roar har bygget modeller i 25 år, Han utfører det i Scala 1:24. Scania det har han bygget mest av & er også Favoritten. Nå for tiden bygger han masse forskjellige, som Volvo & Mercedes. Han liker å bygge med, mange akslinger, langt & bredt, litt utenom det vanlige. Når det gjelder bil er det Volvo & Chevrolet som er tingen. Han kjører Buss, men også en del Trailer. Mye av fritiden går også til lesing & sykkling.

 

Sønn. Eirik Gjestemoen

Eirik begynte å bygge modeller i 8 års alderen. Han bygger i Scala 1:24, mest lastebiler og vogntog, men også litt biler som rallybiler & 4WD.  Favoritt lastebilen er selvsagt DAF og Volvo. Når det gjelder bil er det Chevrolet, Dodge & Honda som er tingen. Mye av fritiden går også til Playstation, data & sykling.

Hjemmeside:  Fotki.com/eirikduck  Eirik’s Hotmail: rallygutten@hotmail.com

.

john002.jpg

Denne guttungen du ser her heter John Fisketjøn, han har bare bygget en bil, det tok 1,5 dag, så han må lære seg å ta det med ro når han bygger, han skal bare bygge lastebiler, og han skal bare bygge i skala 1:24 sier han.
Hva er skala?

Far og sønn Lund, Petter og Adrian(18) vil også være med på moroa og har send oss noen bilder av noen kjempeflotte trailere, vi håper det kommer flere derfra også.
   Petter har tidligere kjørt langtransport på utlandet i ca 11 år men jobber nå som befrakter. Først  7 år hos Toten Transport AL og de siste 3-4 årene
hos transportpartner as. Har bygget mye i "ungdommen" og hatt flere års pause men tatt opp bygging igjen de siste 3 årene da Adrian begynte å få interessen. 2 sønner til og det meste av fritiden går med til fotball.
   Adrian er født i -88 og har de senere år fått interessen for modell-bygging. Han bygger også sports- og rallybiler. Det blir dessverre altfor lite tid til bygging da Adrian trener fotball 5-6 ganger uka pluss et tett kamp-program. Han er dessuten med på kretslaget og driver også "litt" med PC.
Begge er medlem av Svensk Truckmodel Club men har aldri deltatt på noen modellutstilling. De er bosatt på Raufoss.
 

atle001.jpg

 
Her er Atle Solberg, herren du ser nå er en erfaren modellbygger, han har bygget modeller i ca 30 år, han har en stooor samling trailere, trekkere og biler av alle slag som han har bygget, det er en flott samling, han bygger bilene i skala 1:24 og 1:25 kan treffes på mobil 99265028.
Trenger du tips og råd er det bare å ringe.

stein.jpg

Jeg heter Stein Brandal og har bygget lastebilmodeller siden tidlig 80tall. Bygger bare Europeiske lastebiler, men i ett og annet svakt øyeblikk en "amerikansk trekkvogn". Det er først etter jeg begynte å delta på utstillinger att mine bygge og lakkferdigheter har tatt et kraftigt hopp fremover. Begynner å få en liten samling ferdigbygde modeller.

Send oss et bilde og litt info om deg selv.